در حادثه ناشی از کار توسط (110 امتیاز)
با درود
اینجانب به علت حادثه در کارگاه مشمول بیمه بیکاری شدم ولی حقوق من ۱/۲۰۰/۰۰۰هزار تومان بود که بیمه ماهیانه ۶۱۳/۰۰۰ هزار تومان پرداخت میکند و مابقی این غرامت بر عهده چه کسی میباشد .
کارگاه دارای بیمه حوادث نبوده وبا توجه به آسیب جدی که وارد شده غرامت و دیه اینجانب با چه کسی است.
باتشکر
1 پاسخ
توسط (55,020 امتیاز)
با سلام

یعنی شما مقرری بیمه بیکاری می گیرید که قطعا تغییری نمی کند . بابت حادثه می توانید از سازمان با تایید کمیسیون پزشکی غرامت دستمزد ایام بیماری ، یا مستمری از کارافتادگی جزئی و یا کلی بگیرید . بحث دیه مربوط به کارفرمایتان است که از طریق دیگر باید پیگیری کنید .

با تشکر