در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

آیا کارفرمایان اجباری به پرداخت هزینه  های درمان کارگران حادثه دیده دارند  ؟
1 پاسخ
توسط (25,700 امتیاز)
سلام

به استناد ماده 65 قانون تامین اجتماعی در صورت وقوع حادثه ناشی از کار کارفرما مکلف است اقدامات اولیه لازم را برای جلوگیری از تشدید وضع حادثه دیده به عمل آورده و مراتب را ظرف سه روز اداری کتباً به اطلاع سازمان برساند در صورتی که کارفرما بابت اقدامات اولیه مذکور متحمل هزینه ای شده باشد صندوق  تامین اجتماعی  هزینه  های مربوط را عهده دار خواهد بود.