در حادثه ناشی از کار توسط (120 امتیاز)
سلام و عرض ادب.
پدر من مشغول کار ساختمانی بود که از ارتفاع میفته پایین و دستش میشکنه که عمل جراحی میکنن براش پین میزارن و الان یک ماهه تو گچ هست.
ساختمون بیمه نداشته بیمارستان گفت چون از محل کار افتادی باید برای کارفرما شکایت کنی ولی پدر من نخواست این کار رو بکنه و به بیمارستان انکار کرد و گفت از ساختمان خودم افتادم.
الان که به کارفرما گفت شما فقط هزینه در آوردن پین رو بده بقیه با خودم ایشون دارن بهونه جویی میکنن.
با این اوصاف چه راه یا راه هایی وجود داره؟
میشه شکایت کرد یا دیر شده؟
در ضمن ساختمون بیمه نداشته و بعد از حادثه تازه بیمه کردن و پدر من هم یک ماهه دستش تو گچه و هنوز پین رو در نیاوردن.
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام بله میتوانید بر علیه کارفرما شکایت نمود ونسبت به اینکه شهرداری حق مجوز پروانه ساخت رو نداشته به دلیل بیمه نکردن ساختمان.چگونه مجوز صادر کرده در صورتی که ساختمان بیمه نبوده شکایت نمود