در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام ، بنده بیکار هستم و خودم قصد دارم برای خودم بیمه تامین اجتماعی و بدون دفترچه درمانی ثبتنام کنم ،  چه مقدار هزینه ماهانه باید پرداخت کنم؟و آیا امکانش هست بدون دفترچه درمانی ثبتنام کنم؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
اگر شما دارای جواز کسب باشید میتوانید ازبیمه بدون دفترچه که به نام مشاغل آزاد میباشد خود را بیمه کنید در غیر اینصورت شما باید خود را بیمه اختیاری کنید که در بیمه اختیاری نرخ آن 26% میباشد که همراه دفترچه بیمه میباشد