در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (680 امتیاز)

سلام و خدا قوت

می خواستم در خصوص بیمه ۱۴ درصد
( که ۲ درصد آن توسط دولت پرداخت میشه در اصل ۱۸ درصد هست به سوالاتم پاسخ دهید ))

  • من شنیده هم که این بیمه هیچ آزمایش ندارد و هر کس می توانید به راحتی بدون آزمایش عضو این بیمه شود ؟
  • و اگر بیمه شده قبل بازنشستگی فوت کند مستمری تعلق میگیرد به خانواده و مستمری باز مانده میدهند ؟
  • این بیمه از کار افتادگی اصلا نداشته و‌ ندارد ایا اطلاعات من در این مواردی که عرض کردم  درست می باشد ؟
1 پاسخ
توسط (44,140 امتیاز)

با سلام

بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد با نرخ 14% عبارت از:

÷14% سهم بیمه شده و 2% سهم دولت.

نوع تعهد: بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی.

متقاضی بایستی جهت بیمه شدن ، به هزینه شخصی در کمیسیون پزشکی مربوطه شرکت نماید.

از کارافتادگی ندارد.

برابر مقررات جاری، صرفاً کسانی از انجام معاینات و کمیسیون پزشکی معاف هستند که؛

- در تاریخ درخواست بیش از 9 ماه از قطع ارتباط بیمه ای آنان سپری نشده باشد.

- قبل از قطع ارتباط بیمه ای به طور پیوسته حداقل 365 روز سابقه پرداخت حق بیمه که به لحاظ از کارفتادگی معتبر است را دارا باشد.