در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (5,180 امتیاز)

با توجه به اینکه  در بیمه مشاغل ازاد برای خدمات درمانی باید فرانشیز پرداخت کرد ایا میشود بیمه مشاغل ازاد را به بیمه خویش فرما تغییر داد که دیگر نیازی به پرداخت فرانشیز نباشد ؟

مربوط به این سوال:

آیا می توان مبنای حقوق در بیمه مشاغل آزاد یا خویش فرما را در سال های آخر به حداکثر افزایش داد

1 پاسخ
توسط (55,020 امتیاز)
با سلام

بیمه حرف و مشاغل آزاد خود جزئی از بیمه های خویش فرما است . احتمالا منظورتان بیمه اختیاری است . بله می توانید این کار را انجام دهید و به نظر من بهتر هم هست . بیمه اختیاری فرانشیز درمانی ندارید و سرانه درمان هم نمی دهید و در حالت عائله زیاد بسیار خوب است . اروتز و پروتز هم تعلق می گیرد .

با تشکر