دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
من قبلا در شرکتی کارمیکردم اعتبار دفترچه من یکسال بود موقعی که از شرکت بیرون اومدم بیمه اختیاری همراه با دفترچه برام قرارداد بستن منم هرماه 31 تومن هزینه دفترچه ریختم در حالی که شرکت قبلا یکسال رو ریختن منم اضافه 8 ماه دوباره ریختم
سوالم اینکه الان میتونم برم مبلغ های پرداختیم رو بگیرم
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

باید به اطلاع شما برسونم که بیمه حق بیمه دفترچه 1 سال رو پرداخت نکرده و این برای کلیه بیمه شدگان اجباری هست که بسیار بیشتر از مدت زمانی که حق بیمه پرداخت کردند اعتبار دفترچه ثبت می شه

ثانیا بیمه اختیاری هزینه درمان به صورت مجزا نداره و مثل بیمه اجباری تو خود حق بیمه گنجانده شده ( 31 هزار ماهیانه برای مشاغل آزاد هستش)

ثالثا اگر شما بیمه مشاغل آزاد بدون دفترچه می شدین ، دفترچه های درمانی شما باطل و تنها حق بیمه از شما اخذ می گردید