در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
سلام آیا دفترچه بیمه درمانی بیماران خاص با دفترچه افراد عادی فرق داره ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

با سلام در صورتی که بیمه شده یا افراد تبعی وی مطابق گواهی اسناد پزشکی سازمان بیمه تامین اجتماعی ، مبتلا به یکی از بیماری های خاص (هموفیلی، دیالیزی، تالاسمی) باشند، برای آنان دفترچه درمانی بیماران خاص با تعداد برگ های 45 نسخه ای صادر می گردد. بدین منظور بیمه شده اصلی / تبعی می بایست گواهی صادره از اسناد پزشکی را به انضمام سایر مدارک لازم جهت صدور دفترچه درمانی به شعبه مورد نظر ارائه نماید.

برای کسب اطلاعات بیشتر می تونید به مقاله زیر رجوع کنید

تشریح جزییات خدمات بیمه تامین اجتماعی به بیماران خاص ، صعب العلاج و سرطانی