دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام

خانمی هستم متولد 1340/7/1 که از تاریخ 1390/9/1 (دو ماه پس از پنچاه سالگی ) سابقه پرداخت بیمه توسط کمیته امداد دارم و در تعدیل نیروی اخیر بیمه اینجانب از اول فروردین امسال (1395) قطع شده است. لذا قصد ادامه پرداخت حق بیمه به صورت خویش فرما  را دارم. لکن در مراجعه به سازمان تامین اجتماعی  اینگونه عنوان شد : با توجه به اینکه در حال حاظر چهار سال و چهار ماه سابقه ثبت شده پرداخت بیمه دارم نمی توانم بصورت خویش فرما حق بیمه را پرداخت کنم. لطفا بفرمایید که به چه طریق میتوانم پرداخت بیمه را ادامه دهم؟
1 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درودبرشما،وقتی عنوان شده که به طور خویش فرما نمیتوانید ادامه دهید.پس باید از طریق جایی (کارفرما و محل کار) برای شما بیمه رد شود. پیشنهاد بهتری هم میتوانم به شما داشته باشم که برای بازنشستگی خود بیمه عمر را تهیه کنید که پوشش های بیمه ای کاملی هم دارد.