در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من میخوام فیش بیمه رو از طریق سایت سمت دریافت و به صورت اینترنتی پرداخت کنم البته کافی نت هستم لینک بازیابی رمز عبور رو میشه بدین تا به کاربران نگیم برن به شعبه؟
1 پاسخ
توسط

اخیرا، سیستم بازیابی رمز عبور برای صدور برگ پرداخت حق بیمه شدگان خاص در سامانه سمت این سازمان راه اندازی شد.

بر این اساس، بیمه شدگان خاص تامین اجتماعی که رمز عبور خود در سامانه سمت سازمان تامین اجتماعی را فراموش کرده اند، دیگر نیازی به مراجعه به شعب تامین اجتماعی ندارند و می توانند با ورود به پورتال سازمان تامین اجتماعی به نشانی samt.tamin.ir و انتخاب گزینه" بازیابی رمز عبور" وارد صفحه ای شوند ودر آن صفحه کد کاربری و شماره تلفن همراه خود را که زمان ثبت نام در سامانه وارد کرده اند، ثبت کنند تا رمز جدید به شماره تلفن همراه آنان پیامک شود.

گفتنی است، بیمه شدگان خاص تامین اجتماعی ( اختیاری، حرف و مشاغل آزاد، رانندگان، کارگران ساختمانی، بافندگان و ...) برای پرداخت حق بیمه نیازی به مراجعه حضوری به شعبه و یا کارگزاری ندارند، بلکه می توانند از طریق مراجعه به سامانه صدور برگ پرداخت، حق بیمه خود را پرداخت کنند.

فراموشی بازیابی رمز عبور بیمه تامین اجتماعی

برای بازیابی گذرواژه سایت سوابق بیمه به راهنمای زیر مراجعه نمایید:

فراموشی رمز عبور سایت سوابق بیمه