در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام

میخواستم بدونم ایا کارفرمایان حق دارند که بیمه کارگران را در طی بعضی از ماه ها که 31 روز میباشد رو 28 روز بیمه رد کنند

و عواقب همون 28 روز بیمه رد شده در سال های پایانی کار که طرف بعنوان مثال 1 سال مونده بازنشست بشه
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام.

درصورتیکی که حضور داشته باشید و بی دلیل لیست بیمه شما کامل توسط کارفرما رد نشده باشد خلاف قانون است. با دردست داشتن اسناد مثبته که حضور کامل شما را ثابت میکند به مراجع حل اختلاف مراجعه و حقوق قانونی خود را مطالبه فرمایید.