در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
۱۹ سال و سه ماه سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم حالا با پایان قرارداد اعلام نمودند که دیگر نیازی به من ندارند ایا می توانم از بیمه بیکاری یا بازنشستگی با بیست روز حقوق استفاده کنم
2 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)
با سلام و درود

با توجه به آنکه شما 231 ماه سابقه بیمه تامین اجتماعی دارید  در صورت تجرد 26 و در صورت تاهیل مشمول 36 ماه مقرری بیمه بیکاری خواهید شد. نحوه محاسبه مقرری به صورت زیر می باشد :

میزان مقرری روزانه بیمه شده بیکار معادل (55%) متوسط مزد یا حقوق و یا کارمزد روزانه بیمه شده می باشد. به مقرری افراد متاهل یا
متکفل ، تا حداکثر (4) نفر از افراد تحت تکفل به ازا هر یک از آنها به میزان (10%) حداقل دستمزد افزوده خواهد شد. در هر حال مجموع دریافتی مقرری بگیر نباید از حداقل دستمزد، کمتر و از (80%) متوسط مزد یا حقوق وی بیشتر باشد.

تعیین متوسط مزد یا حقوق روزانه :

متوسط مزد یا حقوق روزانه بیمه شده بیکار به منظور محاسبه مقرری بیمه بیکاری عبارت است از جمع کل دریافتی بیمه شده که به ماخذ آن حق بیمه دریافت شده در آخرین (90) روز قبل از شروع بیکاری تقسیم بر روزهای کار، و در مورد بیمه شدگانی که کارمزد دریافت می کنند آخرین مزد عبارت است از جمع کل دریافتی بیمه شده که به ماخذ آن حق بیمه دریافت شده در آخرین (90) روز قبل از شروع بیکاری تقسیم بر (90) در صورتی که بیمه شده کارمزد، ظرف (3) ماه مذکور مدتی از غرامت دستمزد استفاده نموده باشد متوسط مزدی که مبنای محاسبه غرامت دستمزد قرار گرفته به منزله دستمزد ایام بیکاری تلقی و در محاسبه منظور خواهد شد.

پایدار باشید