در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
حداکثر مهلت مقرر برای مراجعه به واحد درآمد شعبه بیمه در مواردی که در مورد کارگاه های دارای کمک هزینه ی دولتی دچار اشتباه شده باشیم چقدر هست و اگر جریمه شدیم راهی برای جبران و کم کردن این مبلغ وجود داره ؟
1 پاسخ
توسط
مهلت پرداخت حق بیمه برای کارگاههای مشمول معافیت حق بیمه سهم کارفرما تا میزان 5 نفر؛ تا دو ماه بعد می باشد(برای فروردین لغایت خرداد می باشد) . در صورت عدم پرداخت در مهلت مقرر یا پرداخت وجه کمتر از حق بیمه متعلقه؛ معافیت کارفرما حذف و ضمنا مشمول جرائم نیز می شود. در صورت پرداخت در مهلت درج شده در احکام مطالباتی مشمول قدری تخفیف صرفا در خصوص جرائم( و نه معافیت حق بیمه حذف شده) می گردد.