در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام
من ٢٢ سال سن دارم و از ١٣ سالگي پيش شخصي در كارگاه كفش  از صبح تا شب كار كردم
اما تاكنون براي من بيمه تأمين اجتماعي رد نكرده است اما صاحب كارم ميگويد بايد به سن ١٨ سالگي ميرسيدي تا بيمه سن تو را براي بيمه شدن بپذيرد.
حالا ميخواهم اداره كار يا بيمه شكايت كنم .
لطفا به سوالاتم جواب بدهيد:
آيا براي بيمه شدن شرط حداقل سن وجود دارد؟؟؟
حداقل سن براي بيمه شدن چند سال مي باشد؟؟؟؟
آيا اگر شكايت كنم بيمه من از ١٣ سالگي رد ميشود ؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)
سلام برای استفاده از بیمه تامین اجتماعی باید حداقل سنی که در قانون کار مطرح شده را داشته باشید

حداقل سن برای کار کردن در قانون کار = 15 سال می باشد