در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
باسلام.من با سن 60سال وباسابقه 13سال کارمیخوام بازنشست بشم چقدرحقوق بهم تعلق میگیره .ممنون میشم پاسخ بدید
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام

میزان مستمری بازنشستگی عبارت است از (یک سی ام) 1/30 متوسط مزد یا حقوق بیمه شده، ضربدر سنوات پرداخت حق بیمه مشروط بر آنکه از 35/30  (سی و پنج سی ام) مزد یا حقوق تجاوز ننماید.

تبصره: متوسط مزد یا حقوق برای محاسبه مستمری بازنشستگی عبارت است از مجموع مزد یا حقوق بیمه شده که بر اساس آن حق بیمه پرداخت گردیده ظرف آخرین دو سال پرداخت حق بیمه تقسیم بر 24 .

با این تفاسیر میتوانید بر اساس مزد یا حقوق ثبت شده و سنوات پرداختی، حقوقتون رو محاسبه کنید. احتمالا حدود 13 روز حقوق پایه اداره کار بهتون تعلق میگیره.

موفق باشید