دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در دیه و بیمه خودرو توسط (40,110 امتیاز)
برای الزام شرکت بیمه ای که به تعهدات خود مبنی  بر پرداخت خسارات عمل نمی کند، چه باید کرد؟؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

مستندا به قانون بیمه اجباری مسولیت مدنی دارندگان وسایل نقلیه موتوری زمینی در مقابل شخص ثالث  شرکت بیمه مکلف اند به تعهدات خود مبنی بر پرداخت  خسارات به خسارات دیدگان اقدام کنندحال چنانچه شرکت بیمه ای لز پرداخت  خسارات استنکاف نمایند ذی نفع باید با تقدیم دادخواست به دادگاه حقوقی مراجعه و پس از صدور حکم به الزام شرکت بیمه به پرداخت خسارات  به حق خود برسد

پیگیری حقوقی دیه تصادفات