در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
باسلام بنده مدیرشرکت خدماتی و پشتیبانی کلیه ادارات و پیگیری امور خسارت ثالث و دیه و دارای ثبث قانونی هستم  و با وکالت محضری که دارم ضمن مراجعه به شرکت های بیمه همکاری لازم رو انجام نمیدهند که متاسفانه  با دادخواست حقوقی پیگیری پرونده ها رو به سرانجام میرسانیم سوال اینجاست چه اشکال قانونی داره که شرکت های بیمه طبق قوانین خودشان از طریق داوری مشکلات و اعتراض زیاندیگان رو در مراحل اولیه و قبل از شکایت با یکدیگر به توافق برسیم .. خوشحال میشم دوستان و مدیران شرکت های بیمه جواب قانع کننده داشته باشند.
1 پاسخ
توسط
اینا اگه یه روز هم پول رو دیرتر بدن براشون سوده چه برسه بره تو دادگاه که شاید یه چیزی هم ازش کم شه