دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در دیه و بیمه خودرو توسط
اگه با صحنه سازی از شرکت بیمه پول بگیریم و مشخص بشه صحنه سازی بوده جرمش چیه ؟
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

سلام  ماده ۶۱  قانون جدید بیمه شخص ثالث هركس با انجام اعمال متقلبانه مانند صحنه سازی صوری تصادف، تعويض خودرو يا ايجاد خسارت عمدی، وجوهی را بابت خسارت دريافت كند، به حبس تعزيري درجه شش و جزای نقدی معادل دو برابر وجوه دريافتی محكوم مي شود.

شروع به جرم مندرج در اين ماده علاوه بر مجازات مقرر برای شروع به جرم در قانون مجازات اسلامی، مستوجب جزای نقدی درجه پنج می باشد .

منظور از شخص ثالث در “قانون بیمه اجباری” هر شخصی است که به سبب حوادث این قانون دچار خسارت بدنی و یا مالی شود به استثنای راننده مسبب حادثه .