دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام
اگر تصادف سال 90 باشد و تعهد بیمه نسبت به فوتی راننده فقط 10 میلیون بوده و اگر الان برای دریافت دیه از صندوق اقدام کنیم به نرخ سال 90 می دهد یا امسال؟؟؟فقط از بیمه 10 میلیون دریافت کردم
2 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

سلام پرداخت دیه یوم العدا می باشد و در ضمن شرکت بیمه فقط تا سقف تعهدات مندرج در بیمه تامه خسارت شما را پرداخت می کند  و صندوق خسارت بدنی پرداختی به راننده مقصر حادثه ندارد

اطلاعات تکمیلی در :

دیه یوم الادا یعنی چه ؟