دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در سایر توسط
با سلام ميخواستم بپرسم من بيماري دوقطبي دارم باچهار سال سابقه بيمه وهفت مرتبه بستري .البته بستري اول بيمه نبودم ولي شدت بيماري الان زياد شده.اعتياد به متادون هم دارم .مداركم راتامين اجتماعي به كميسيون پزشكي فرستاده مي خواستم ببينم ازكارافتاركي شامل حالم ميشه؟ممنون
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

سلام کمیسیون پزشکی بر اساس مدارک پزشکی شما درصد از کارافتادگی را تعیین می نمایید

اطلاعات تکمیلی در :

جزییات ازکارافتادگی در بیمه تامین اجتماعی​