در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
باسلام بنده درسال84 به علت بیماری اعصاب وروان اختلال بین شخصیت مرزی معاف از خدمت سربازی شدم وکل مدارک واسناد پزشکی خود را به شورای عالی پزشکی بیمارستان فاطمه زهرای ناجای استان خوزستان تحویل دادم وبا مراجعه به تأمین اجتماعی برای معرفی کردن به کمیسیون پزشکی خواستار مدارک و اسناد پزشکی شدند وبنده هیچ یک از مدارک پزشکی خود را در دست ندارم همه رو زمانی که میخواستم معاف بشم تحویل کمسیون پزشکی دادم و با مراجعه به پزشک معالجم بخاطر اینکه دوسال به پزشک مراجعه نکرده بودم گفت که ما پرونده شمارا نداریم حالا بنده باید چکار کنم خواهش میکنم راهنمای کنید
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
در هر حال باید در وهله اول پزشک معالج شما کار افتادگی شما را تایید وپس از آن میتوانید به کمیسیون پزشکی مراجعه نمایید