در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
با سلام آیا چاقی باbml بالای ۴۰ مشمول قانون از کار افتادگی میشود،؟
1 پاسخ
توسط (331,050 امتیاز)

سلام به طور خلاصه شما ابتدا باید از نامه ای از پزشک خود مبنی بر ازکار افتادگی گرفته و با مراجعه به شعبه و ارایه مدارک و نامه از کارافتادگی، در خواست کمیسیون ماده 91 تامین اجتماعی (کمیسیون پزشکی) را نمایید . پس از بررسی در کمیسیون و اعلام نظر بسته به درصد از کار افتادگی و داشتن شرایط لازمه از مزایای قانونی بهره مند می شوید

اطلاعات تکمیلی در

دانلود فرم استعلام از پزشک معالج را برای شعبه میخواستم

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی