در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

برای معرفی به کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی باید چیکار کرد ؟
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

با سلام بیمه شده  سازمان  تامین  اجتماعی با در دست داشتن  گواهی پزشک متخصص معالج که به درج نوع بیماری، خلاصه  درمان های انجام شده، نتیجه اقدامات تشخیصی و  درمانی ، خاتمه درمان و غیر قابل علاج بودن بیماری اشاره دارد، به  شعبه تأمین اجتماعی محل  بیمه  پردازی مراجعه و با ارائه  مدارک لازم و مستندات درمانی مربوطه، درخواست شرکت در کمیسیون پزشکی را ارائه نماید.

شعبه تأمین اجتماعی مربوطه ضمن احراز هویت و بررسی وضعیت بیمه پردازی بیمه شده از لحاظ نوع بیمه، مدت  سابقه پرداخت  حق  بیمه و... در صورت احراز شرایط قانونی، مکاتبات مورد نیاز با پزشک معالج و  مراکز  درمانی مربوطه صورت گرفته و در نهایت پس از تکمیل مدارک، بیمه شده توسط شعبه به کمیسیون پزشکی معرفی می شود.

لازم بذکر میباشد که اول باید از طریق پزشک معالج خود تاییدیه از کار افتادگی اخذ وبه شعبه ارایه نمایید تا سایر اقدامات انجام شود عدم اخذ از کار افتادگی توسط پزشک معالج امکان معاینات در کمیسیون تامین وجود نخواهد داشت

کمیسیون پزشکی سازمان بیمه تأمین اجتماعی یا کمیسیون پزشکی موضوع ماده ۹۱

دانلود فرم استعلام از پزشک معالج را برای شعبه میخواستم