در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
بنده ۳۸ سال سن دارم، دو سال قبل به علت داشتن بیماری پارکینسون، کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی ۳۳ درصد ازکارافتادکی برای اینجانب تشخیص دادند .با توجه به اینکه من در سمت مدیر حسابرسی داخلی مشغول به کار بودم در حال حاضر این بیماری باعث شده که شرایط جسمی و مخصوصا روحی بدی رو داشته باشم و درنتیجه نتونم تو این سمت کارایی لازم رو داشته باشم .ضمن اینکه حدود ۱۸ سال ابقه کاری دارم ،چطور میتونم از شرایط ازکار افتادگی استفاده کنم؟ ؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

مجدد به شعبه مراجعه نمایید و درخواست ازکارافتادگی نمایید و در صورت لزوم از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری فرمایید