در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام اگر در حادثه ناشی از کار کارفرما مقصر شناخته بشه آیا تامین اجتماعی پولی میدهد ؟
1 پاسخ
توسط (331,050 امتیاز)

با سلام به استناد ماده 66 قانون تامین اجتماعی، در صورتی که ثابت شود وقوع حادثه به دلیل عدم رعایت مقررات حفاظت فنی یا عدم رعایت احتیاط از طرف کارفرما (یا نمایندگان کارفرما) بوده، سازمان تامین اجتماعی تعهدات خود را در قبال بیمه شده انجام می دهد، اما هزینه های مربوط را از کارفرمای مقصر (به میزان درصد قصور ) مطالبه و وصول می نماید

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی