در سایر توسط
در صورت وقوع حادثه ناشي ازكار و مقصر شناخته شدن کارفرما وضع چگونه می شود ؟
1 پاسخ
توسط (2,270 امتیاز)
با سلام اگرثابت شود كه حادثه به دليل عدم رعايت مقررات حفاظت فني ويا عدم رعايت احتياط ازطرف كارفرما (يانمايندگان كارفرما) بوده سازمان تامين اجتماعي تعهدات خود را درقبال بيمه شده انجام مي¬دهد، اما هزينه هاي مربوط (غرامات و مستمری ها)را از کارفرما طبق ماده«50» قانون تامین اجتماعی و آیین نامه مربوط به آن مطالبه خواهد كرد. مقصر مي تواند با پرداخت معادل ده سال مستمري به سازمان از بابت خسارات وارده معاف گردد.

قشقایی