قبل توسط (143,570 امتیاز)

برای تنظیم قرارداد کار،‌ تفاوتی بین قرارداد کار سه ماهه و شش ماهه وجود ندارد.

در صورتی که قرارداد کار با هدف آزمایشی است، به استناد ماده 11 قانون کار ، طرفین می توانند مدتی را به عنوان دوره آزمایشی کار تعیین نمایند. بنابراین چنین استنباط می شود که می توان مدتی را در دل قرارداد عادی به عنوان دوره آزمایشی تعیین کرد.

ولی بهتر است قرارداد آزمایشی بصورت جداگانه منعقد شود تا در صورت فسخ آن توسط هریک از طرفین ،اما و اگری وجود نداشته باشد.