در قانون کار و قرارداد کار توسط
تفاوت قرارداد ساعتی با قرارداد کار معمولی در چیست؟ برای کارگران چه فرقی دارد و آیا کار ساعتی مشمول بیمه
است؟
1 پاسخ
توسط
در قرارداد ساعتی مزد بر اساس میزان ساعت کار تعیین و پرداخت می شود، که می تواند از 8 ساعت در روز، 44 ساعت در هفته یا 176 ساعت در ماه کمتر یا بیشتر باشد.

 انعقاد قرارداد ساعتی منع قانونی ندارد ولی نباید از حداقل حقوق ساعتی که بر مبنای حقوق روزانه تعیین می شود کمتر باشد. به هر حال ساعات کار در هفته نباید از 44 ساعت و 8 ساعت در روز بیشتر باشد و اگر بیش از آن باشد اضافه کار محسوب می شود و بابت آن 40 درصد به کارگر فوق العاده اضافه کاری تعلق می گیرد.

قرارداد ساعتی هم مشمول کسر حق بیمه است و بابت هر 8 ساعت کار یک روز سابقه بیمه منظور می شود.
توسط (120 امتیاز)
سلام اسناد رسمی شما برای این موضوع چیست؟
چون بنده در حال حاضر با همین موضوع مشکل دارم و کارفرمای من میفرمایند شما ساعت های شما تقسیم بر 225 ساعت میشود یعنی پنج شنبه ها و جمعه ها هم 7.5 باید در نظر گرفته شود!
لطفا اسناد خودتونو ارائه بدید.