دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
1 پاسخ
قبل توسط (136,290 امتیاز)

بهترین پاسخ
سقف حق بیمه تامین اجتماعی،‌ ۷ برابر حداقل حقوق مصوب شورای عالی کار برای همان سال است. توجه داشته باشید پرداخت بیشتر حق بیمه تامین اجتماعی از آنجا که تاثیری در خدمات تامین اجتماعی ندارد بی فایده است.

حداقل دستمزد روزانه مشمول حق بیمه در سال ۱۴۰۳، مبلغ ۲/۳۸۸/۷۲۸ ریال است که حداقل حقوق ماهانه برای ماه ۳۱ روزه می شود 74/050/568

و حداکثر دستمزد ماهانه مشمول بیمه تامین اجتماعی می شود ۷ ضربدر 74/050/568 برابر است با: 518/353/976 ریال

بنابرین سقف حق بیمه تامین اجتماعی، ۳۰ درصد مبلغ بالا می شود که برابر است با: 155/506/193 ریال

سقف حق بیمه تامین اجتماعی برای سال ۱۴۰۳، مبلغ