قبل توسط (143,570 امتیاز)
حق بیمه پرداختی قرارداد بیمه کارفرمایان 27% است.

مدارک لازم برای برای عقد قرارداد بیمه تامین اجتماعی کارفرمایان حقیقی شامل: مدارک هویتی(شناسنامه ، کارت ملی ) و مدارک کارفرمایی(جواز کسب، مدارک ملکی، فیش آب و برق...) می باشد

حداکثر سن جهت انعقاد قرارداد بیمه کارفرمایان 55 سال می باشد. در صورت تجاوز از 55 سال، به ازای هر سال، یک سال سابقه پرداخت حق بیمه نیاز است.

دستمزد قرارداد کارفرمایان حقیقی با توجه به شرایط زیر تعیین می شود:

الف – بیمه شدگانی که بیش از ده سال سابقه پرداخت حق بیمه دارند ، دستمزد مبناء محاسبه حق بیمه آنان عبارت است از میانگین دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه در آخرین دوازده ماه قبل از تاریخ ثبت تقاضا مشروط بر اینکه از حداقل دستمزد سال کمتر نباشد . ب- بیمه شدگانی که کمتر از ده سال سابقه پرداخت حق بیمه دارند ،دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه آنان به انتخاب متقاضی بین حداقل و حداکثر دستمزد مشمول پرداخت حق بیمه خواهد بود . ج- دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه کارفرمایان کارگاههای دارای دستمزد مقطوع (موضوع ماده 35 قانون) با رعایت بندهای فوق الذکر تعیین می شود و در هر صورت نباید کمتر از بالاترین رده دستمزد مقطوع کارگاه باشد . از ابتدای هر سال به میزان درصدی که طبق مصوبه شورای عالی کار به سطوح شاغلین اضافه می گردد به دستمزد کارفرمایان اضافه و مبنای پرداخت قرار می گیرد

کارفرمایان اشخاص حقوقی غیر دولتی جهت ارسال لیست بیمه،  مکلفند نسبت به درج نام خود در لیست بیمه کارگاه با عنوان شغلی(صرفا مدیرعامل و یا اعضای هیات مدیره) و با دستمزد مشمول کسر حق بیمه با رعایت ماده 28 قانون تامین اجتماعی اقدام نمایند.

ارسال لیست حق بیمه توسط کارفرما برای خود( به تنهایی)بلامانع بوده و منوط به داشتن کارگر مشمول قوانین کار و اجتماعی نمی باشد.

در صورتی که انقطاع در پرداخت حق بیمه به صورت متوالی بیش از سه ماه باشد قرارداد منعقده ملغی تلقی و ادامه بیمه پردازی منوط به احراز شرایط مقرر خواهد بود .