قبل در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (31,210 امتیاز)
آیا به کارگری که حق اولاد میگیرد ولی متارکه کرده یا همسرش فوت کرده حق تاهل تعلق می گیرد ؟
1 پاسخ
قبل توسط (152,890 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ

به کارگر مجرد که متاهل نباشد، الزامی به پرداخت حق تاهل از سوی کارفرما وجود ندارد. کارگری که از همسرش طلاق گرفته یا همسر وی فوت کرده نیز مجرد می باشد.