دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
1 پاسخ
قبل توسط (134,090 امتیاز)

بهترین پاسخ

در تشکیل اعضای کمیته انضباطی کارگری به موارد زیر توجه داشته باشید:

  1. حداقل ۳ نفر باشد
  2. تعداد نماینده کارگر و کارفرما یکسان باشد،‌ نفر سوم می تواند نماینده سرپرست ها باشد.
  3. تصمیمات کمیته با حداکثر آرا باشد
  4. تمکین به نظر کمیته در آیین نامه انضباطی کارگاه آورده شود
  5. انتخاب اعضای کارگری با حضور همه و یا حداکثر کارگران باشد،‌ بهتر است نماینده اداره کار نیز برای انتخابات فراخوانده شود.