قبل توسط (133,890 امتیاز)

بهترین پاسخ

به رای شعبه بدوی دیوان عدالت اداری، امکان درخواست تجدیدنظر یا تجدیدنظر خواهی وجود دارد. برای تجدید نظر می توان به سامانه ساجد مراجعه کرد. مهلت تجدید نظر رای دیوان عدالت اداری 20 روز برای اشخاص مقیم ایران و دو ماه برای اشخاص ساکن خارج از ایران، از تاریخ ابلاغ است.

 برای رای تجدید نظر دیوان عدالت اداری، طبق ماده 79 قانون دیوان عدالت اداری میتوانید به رأی تجدید نظر در نزد رئیس دیوان عدالت اداری اعتراض کنید، در صورتیکه رئیس دیوان رأی را بر خلاف قانون یا شرع تشخیص داد، رأی تجدیدنظر را نقض و به شعبه هم عرض ارجاع میدهد، زمان پاسخ گویی به اعتراض شما شش تا هفت ماه طول می کشد، ضمنا طبق ماده ۷۵ دیوان عدالت اداری، در صورت اشتباه قاضی، خود شعبه تجدیدنظر رأی رو نقص می کند و با دستور رییس دیوان به شعبه همعرض ارجاع می شود