در دیوان عدالت اداری توسط (160 امتیاز)
سلام.دررابطه باموضوع شرکت پیمانکارکه حق بیمه منوغیرواقعی پرداخت مینمودمن پس ازرای اداره ی کاربجای رفتن به دیوان رای رابه تامین اجتمایی ارجاع دادم وچون عدم واریزصحیح حق بیمه ی من جزیی ازدرامدتامین اجتمایی محسوب میشدفکرکردم ازاین طریق زودتربه نتیجه خواهم رسیدوچون پای درامدسازمان درمیاناست خودشان برای احقاق حقوقشان پیگیرموضوع خواهندشدکه مدارک رابه سازمان ارجاع دادم لذاپس ازدریافت جواب سازمان که کتباطبق ارایه قوانینی نتوانست ورودنمایدوگفت مالیستهای ارایه شده کارفرما راقبول داریم نه مدارک توراکلیه مستنداتم راپس ازحدودا یکسال به دیوان ارجاع نمودم   .

وازدست تامین اجتمایی به دلیل عدم بازرسی ازشرکت فوق وشهرداری بعنوان کارفرمای شرکت پیمانکارشکایت کردم. آیاقانونامیتوانم مابه التفاوت مبلغ سی درصد واقعی راازکارفرمااخذوبه حساب تامین اجتمایی واریزکنم وآیا درمستمریم که سه سال است دریافت میکنم تاثیردارد.البته دیوان هنوزرایش رااعلام ننموده وتامین اجتمایی هم درلایحه دفاعیه ای مرامقصردانسته که چراوقتی دیدم درلیست اشکال وجوددارداطلاع ندادم.درصورتی که حقوق مابه حساب بانک واریزمیشدوازنظرظاهری فیش ارایه شده به ماهیچگونه ایرادی نداشت وهفت درصدسهم کارکربرمبنای دستمزدواقعی کسرمیشد.اما درلیست طرف بیمه غیرواقعی بودوکارگران هنوزهم ازاینکارکارفرمااطلاعی ندارند واگرهم دارندجرات ابرازش راندارند چون ازکاربیکارمیشوند..خصوصی سازی یعنی این
توسط (160 امتیاز)
سلام.شرکت بیمه ی منوغیرواقعی اعلام کرده ومن که بازنشست شدم وبرمبنای اعلام غیرواقعی کارفرما مستمری دریافت میکنم (و۶۲/۵بازنشسته شدم) وتاحالاهم پیگیری کردم امانتیجه ای تاحالانگرفتم ودیوان عدالت اداری هنوزرایش رااعلام نکرده.باتوجه به اینکه حق وحقوقم واقعی واریزنمیشدوتامین اجتمایی هم میگویدشرکت فوق دفاترقانونی جهت حسابرسی نداردآیامیتوانم به حقوق  واریزنشده ام به حساب تامین اجتمایی برسم ودرصورت موفقیت تامین اجتمایی مستمری  مرابرمبنای واریزی جدیدمحاسبه خواهدنمود?
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
سلام

در موارد عنوان شده تامین اجتماعی به هیچ عنوان نمیتونه مقصر باشه و کل مسئولیت واریز درست لیست بیمه برعهده کارفرماهاست.و تنها راهش هم شکایت از کارفرما در اداره کار می باشد و بعدش دیوان عدالت اداری و شاید اگر منجر به نتیجه نشد دوباره شکایت به اداره کار !!!!!!

ولی تامین اجتماعی مسئولیت نظارت بر لیست بیمه ها ندارد و هرگونه اشتباه مغایرت و.... برعهده کارفرماهاست و بعید میدونم دیوان عدالت اداری حکم دیگری بدهد.