در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
باسلام

پدر من 31 سال بیمه تامین اجتماعی پرداخت نموده است و تا پایان اسفند 98 بیمه برای ایشان پرداخت شده است و کارشناس بیمه اتمام کار را 1/1/99 ثبت کرده است و درحال حاضر 2300000 تومان حداقل حقوق را دریافت می کند و افزایش حقوق همسان سازی به ایشان تعلق نگرفته است

حقوق ایشان بسیار کم است فرق 31 سال پرداخت حق بیمه چیست ؟ خواهشمند است راهنمایی نمایید.

باتشکر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

قانون همسان سازی حقوق بازنشستگی میبایست برای کلیه بازنشسته ها اجرا شود و در صورتیکه سابقه کار بیمه شده 31 سال باشد ، به میزان 31 روز حقوق بازنشستگی تعلق میگیرد.