در بازنشستگی و مستمری توسط (120 امتیاز)
با سلام لطفا با توجه به  مصوبه مجلس مبنی بر همسان سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی حسب اولین مستمری دریافتی با سقف پرداختی در زمان برقراری مستمری ، بفرمائید با این قانون  بعنوان مثال  کسی که در سال 84 با میانگین پرداخت بیمه  به مبلغ 450/000 تومان با بیست و یک سال سابقه بیمه با بیست و یک روز حقوق به مبلغ سیصد و ده هزار تومان بازنشسته گردیده  و اکنون یک میلیون و پانصد هزارتومان حقوق میگیرد با توجه به سقف حقوق فعلی که 5/700/000 تومان است چقدر در همسان سازی به حقوق این فرد اضافه میشود؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام متاسفانه طرح همسان سازی هنوز اجرا نشده وقرار براین است که مستمری بگیرانی که حقوق دریافتیشان پایین است  درصد بیشتری به حقوقشان نسبت به افرادی که حقوقشان بیشتر است اضافه شود که حداقل حقوق همه نزدیک به هم شوند