در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام،

بنده در سال ۹۶ بعنوان سرپرست کارگاه باکارفرمای شرکتی با حقوق ماهانه ۱.۸۰۰.۰۰۰ تومن توافق کردم، الان در سال ۹۹ بابت حقوق و مزایا عیدی شکایت کردم، خواستم ببینم اداره کار حقوق من رو براساس قانون کار محاسبه میکنه یا براساس حقوقی که با کارفرما توافق کردم؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

چنانچه حقوق توافق شده بیشتر از حداقل دستمزد باشد، آن حقوق ملاک محاسبه قرار خواهد گرفت، اما اگر حقوق توافق شده کمتر از حداقل دستمزد باشد، حداقل دستمزدمصوب شورای عالی کار، ملاک محاسبه قرار خواهد گرفت.