در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (120 امتیاز)
سلام اگه کارفرمایی مثل نفر یا یک شرکت الان وجود نداشته باشد و نفری براشون کار کرده باشه با مدارک مثل قرارداد کار موقت  الان میتوان شکایت کرد وحق بیمه رو گرفت
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه برای شرکت یا شخصی کار کرده اید و برای شما بیمه واریز نشده باشد می بایست حتما از همان شخص یا شرکت ، نسبت به واریز حق بیمه خود شکایت نمائید. در غیر اینصورت برای شما سوابق ثبت نخواهد شد.