در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (-850 امتیاز)
سلام وقت بخیر

نمونه قرارداد کار جدید سال 99
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
با سلام و عرض ادب

بیدبرگی عزیز

تا این لحظه که به سوال شما پاسخ می دهم نمونه های قرارداد کار تغییری نداشته است و همچنین مزد سال 1399 هنوز مشخص نشده است. لیکن برای داشتن نمونه های قرارداد کار می توانید از نمونه های مورد تایید وزارت کار که در سایت بیدبرگ موجود است، بهره برداری نمایید. متعاقبا در صورت صدور بخشنامه مزدی سال 1399 و همچنین اعلام تغییرات قراردادی مخصوص سال 1399 در سایت اطلاع رسانی خواهیم داشت. با امتنان مضاعف