در قانون کار و قرارداد کار توسط
ویرایش شده قبل توسط
نمونه قرارداد کار منطبق با طبقه بندی مشاغل میخواستم
2 پاسخ
قبل توسط (22,740 امتیاز)
انتخاب شده قبل توسط

بهترین پاسخ

طرح طبقه بندی مشاغل توسط وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی تدوین شده که بر اساس آن کارگرانی که در کارگاه‌های بیش از ۵۰ نفر یا شرکت‌های طرف قرارداد با دستگاه‌های اجرایی فعالیت می‌کنند، بر اساس تحصیلات، سابقه کاری، تخصص و غیره تقسیم‌بندی و اصطلاحا طبقه‌بندی می‌شوند. برای اجرای این طرح کارفرما باید قرارداد کار با کارکنان خود را بر اساس شرایط طرح طبقه‌بندی مشاغل تنظیم کند.

برای دانلود نمونه قرارداد کار منطبق با طرح طبقه بندی مشاغل بر روی لینک زیر کلیک کنید:

دانلود قرارداد کار منطبق با طرح طبقه بندی مشاغل

فرم قرارداد بالا مربوط به شرکت های پیمانکاری خدماتی توسط اداره کل روابط کار و جبران خدمت می باشد.