دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید،

من از سال ۹۲ تا الان که سال ۹۷ هست به من سنوات ندادن ، آیا من میتوانم سنوات این سالها رادریافت کنم ؟ و چگونه میتونم سنواتم این سالها وامسالم رودریافت کنم ؟

از سال ۹۲ تا ۹۷ با امسال ۶ ساله که کار میکنم تو یک کارگاه
1 پاسخ
توسط (24,930 امتیاز)
با سلام ،حق سنوات خدمت جزو مزایای پایان کار می با شد اگر دارای قرارداد کار موقت هستید باستناد ماده ۲۴ قانون کار در پایان قراردا د می توانید در خواست نماید اگر هم قرارداد دایم دارید ازنظر قانونی نمی توانید در حین کار ادعا کنید ولی به صورت توافقی می توانید به عنوان علی الحساب درخواست کنید اگر کارفرما موافقت کرد پرداخت نماید .