در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (160 امتیاز)
سلام

من "عضو هیءت مدیره و مدیرعامل و یکی از شرکا" در یک شرکت تازه تاسیس هستم و می خواهیم برای دریافت کد کارگاه اقدام کنیم. متوجه شدم که مدیرعاملی که جزء شرکا هم هست، تحت هیچ شرایطی حتی موظف بودن و داشتن یک سمت دیگر در شرکت و دریافت حقوق هم نمی تواند بیمه اجباری داشته باشد. این موضوع واقعا به همین صورت است؟ هیچ راه حلی برای برقراری بیمه اجباری من با حفظ "سهامدار بودن و مدیر عامل بودن" وجود دارد؟

سوال دوم این که اگر بر بیمه اجباری به دلیل مزایایی که از بابت بیکاری و زایمان دارد، اصرار داشته باشم، می توانم سمت خودم رو در ثبت تغییرات شرکت به کارشناس فنی تغییر بدم (یعنی همچنان سهامدار و عضو هیءت مدیره باشم و سمت کارشناس فنی هم داشته باشم و حقوق دریافت کنم) و در لیست بیمه اجباری قرار بگیرم؟

از پاسخ کامل و شفاف شما پیشاپیش سپاسگزارم
1 پاسخ
قبل توسط (133,890 امتیاز)

بهترین پاسخ
این مورد که شما میگید موضوعیت نداره و مدیرعامل هم می تواند بیمه اجباری رد کند، و فقط به مدیرعامل بیمه بیکاری تعلق نمی گیرد.

اعضای هیات مدیره هم در صورت داشتن شغل در شرکت می تونن در لیست بیمه رد بشن.