در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)

باسلام.درمورخ 96/06/31 قراردادم با شرکت خصوصی که کارمیکردم به پایان رسید و نامه عدم نیازبرایم زده شد. بعد از20 روزبرای بیمه بیکاری اقدام کردم ومورد موافقت قرارگرفت ودرجریان اداری تامین اجتماعی است وهنوزپولی بابت بیمه بیکاری دریافت نکرده ام . شکایتی مبنی براعمال سوابقم ازشرکتی دیگر داشتم که یک ماه بعدازاقدام جهت بیمه بیکاری به نتیجه رسید وان سوابق به سابقه ام اضافه شد . حال بااضافه شدن این سابقه مشمول بازنشستگی با 30 سال سابقه
 درتاریخ 96/06/31 شده ام. تقاضای بازنشستگی دادم که از لحاظ اداری تامین اجتماعی دوماه زمان می برد یعنی تا پایان بهمن ماه. دراین وضعیت بهتر است چه کارکنم؟

  1. کارهای بیمه بیکاری را کامل کنم وبیمه بیکاری بگیرم یا منتظربازنشستگی باشم؟
  2. ایا اگردوماه بعد بازنشستگی تایید شد از96/06/31 برایم حقوق محاسبه خواهد گردید؟
  3.  ایاباید نامه پایان قرارداد  و عدم نیاز را به واحد مستمری بازنشستگی به ضمیمه مدارک  ارائه کنم؟

خواهشا بهترین راه را اعلام فرمایید.

1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
باسلام

درصورتی که حقوق شمابالا باشدبه نفع شمانمی باشد( حقوق متوسط 24ماه آخرمحاسبه میگردد )معمولاحقوق بیمه بیکاری کمتراززمان شاغل بودن میباشد بلااشکال بودن برقراری  ازنظرتامین اجتماعی درهرصورت مستمری پرداخت می گردد.