در بیمه بیکاری توسط (300 امتیاز)
بنده به مدت 9ماه و 15 روز بیمه تو نونوایی رد شده برام و 15روز مرخصی رفتم و کارفرما اون 15 روز رو برام مرخصی رد کرده والان دوباره به نونوایی برگشتم و کارفرما بیمه رو رد میکنه
سئوال من اینه آیا اگر بخام از بیمه بیکاری استفاده کنم آیا اون 15  روزی را که بیمه رد نکرده برام چه جوریه میتونم استفاده کنم یا نه باید حداقل دوباه 6ماه یکسره کار کنم تا استفاده کنم
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
اگر از طریق کمیته بیمه بیکاری اقدام نمایید باید حتما365روز بیمه در کارگاه داشته باشید و کسر ان باعث برهم خوردن توالی وعدم برقراری بیمه بیکاری خواهد گردید اما اگر از طریق دادخواست و شکایت اقدام نمایید با اخذ رای و ارایه به تامین اجتماعی امکان برقراری بیمه بیکاری برایتان پس از اخذ کسر بیمه از کارفرما میسر خواهد بود