در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)

متن زیر در یکی از مطالب سایت با عنوان "سیر تا پیاز بیمه بیکاری بیمه تامین اجتماعی" بیان شده :

((""با توجه به آنچه گفته شد بیمه شدگان بیکار، در صورت احراز شرایط زیر استحقاق دریافت مقرری بیمه بیکاری را دارند:

  • مشمول قانون کار و تامین اجتماعی باشند.
  • به صورت غیر ارادی از کار اخراج شده باشند
  • تبعه کشورهای خارجی نباشند.
  • مستمری بگیر، بازنشسته و یا از کار افتاده کلی نباشند.
  • بیمه شده قبل از بیکار شدن حداقل ۶ ماه سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد.""))

با توجه باینکه در گروه دیگری خوانده ام که حداقل زمان پرداخت حق بیمه برای دریافت بیمه بیکاری، یک سال است، لطفا بفرمائید کدام نقل صحیح است و لطفا مرجع و مصوبه فرمایش خودتون رو هم اعلام کنید.

سپاسگزارم

1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام شرط اصلی دریافت بیمه بیکاری، بیکار شدن به صورت غیر ارادی می باشد

بیکار شدن غیر ارادی دو حالت دارد : 1- کارفرما شما را اخراج کند

2- قراردادکار معین شما تمام شود و قرارداد تمدید نگردد

در حالت اول شما باید حداقل ۶ ماه سابقه پرداخت حق بیمه را در کارگاه آخر داشته باشد.

در حالت دوم شما باید حداقل 12 ماه سابقه پرداخت حق بیمه را در کارگاه آخر داشته باشد.

  1. بیکاران دارای قرارداد کار با مدت معین در صورتی که بر اساس رای مراجع حل اختلاف در اثنای مدت قرارداد اخراج گردیده باشند، مشمول استفاده از بیمه بیکاری خواهند بود.
  2. چنانچه بیمه شده در پایان قرارداد کار بیکار شود داشتن یکسال سابقه پرداخت حق بیمه در آخرین کارگاه الزامی است.

پس برای دریافت بیمه بیکاری نوع بیکار شدن شما و همچنین نوع استخدام شما برای مثال کارگران فصلی یا پروژه ای متفاوت می باشد

سیر تا پیاز بیمه بیکاری بیمه تامین اجتماعی