در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام مجدد بازم سوال داشتم

شنیده شده که دوسال آخر سال را هرچه بیشتر پرداخت کنیم محاسبه می شود و بیشتر در یافت می کنیم

مگر در بیمه مشاغل ازاد 12-14-18درصد یکسان نیست در زمان دریافت حقوق؟؟؟

دقیق منظور این چیست که هر چه بیشتر پرداخت کنی بیشتر دریافت میکنی ؟؟

با تشکر و خدا قوت
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
باتوجه به آنکه میانگین محاسبه مستمری بازنشستگی 2سال آخر میباشد.بنابراین بهتر آن دو سال رقم بیشتری به تامین اجتماعی پرداخت گردد.البته در صورتیکه به متعارف بودن ان واریزیها خللی وارد نشود.