در پرداخت حق بیمه توسط (130 امتیاز)
با سلام

آیا به قرار داد های مشاوره ساعتی - اعم از مشاوره حقوقی و مالی و ... که بیمه تعلق میگیرد یا خیر؟
1 پاسخ
قبل توسط (28,100 امتیاز)

بهترین پاسخ
قرارداد ساعتی در صورتی که کار به صورت پروژه ای و پیمانکاری نباشد، مشمول قانون کار است. برای محاسبه بیمه، ابتدا می بایست تعداد ساعت کاری در ماه مشخص شود. سپس، تعداد ساعت کاری ماهانه تقسیم بر 7.33 شده تا تعداد روز کارکرد مشخص شود. سپس با توجه به تعداد روز کارکرد، مشمول بیمه، حق اولاد، حق تاهل، عیدی و سنوات می شود.