در سوابق بیمه توسط
سلام من در فاصله سالهای 69تا 71  بصورت ساعتی کار کردم آیا بیمه به من تعلق می گیرد. چطور محاسبه می شود.
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
مطابق ماده ۳۶ قانون کار در مشاغلی که قرارداد کار بصورت نظام کارمزدی یا ساعتی تنظیم میشود کلیه مزایای مربوطه ازجمله مزایای حق مسکن و خواربار و بیمه و. . . به نسبت مدت کارکردمحاسبه و پرداخت میشود . سابقه بیمه نیز به نسبت مدت کارکرد مخاسبه و ثبت میگردد.
موفق باشید