در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام و وقت بخیر

من خدود 28 ماه بیمه تامین اجتماعی از طرف شرکتی که کار می کردم دارم. از اول مهر 96 به دلیل قطع همکاری بیمه رد نمیشه برام. چه پیشنهادی برای ادامه سابقه دارید که قطع نشه؟ در ضمن مهر 96 پرداخت نشده و اینکه میشه هر دو ماه رو یه جا پرداخت کرد؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام از زمانی که بیکار شدید تا حال را نمیتوانید واریز کنید اما از حالا به بعد را میتوانید از طریق بیمه اختیاری برقرار نمایید