در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
اگر كسي دريك شركتي كار مي كند وبا شر كت قرار دادش به اتمام ميرسد آيا اين شخص مي تواند بيمه بيكار استفاده نكند مسقيم بيمه مشاغل آزاد واريز كند بيمه بيكاري بماند در آخر خدمتش
1 پاسخ
توسط (330,650 امتیاز)

سلام شرط اصلی دریافت بیمه بیکاری ، بیکاری به صورت غیر ارادی می باشد در صورتی که قرارداد شما تمام شود بیکاری شما اردای محسوب می شود و نمی توانید از بیمه بیکاری استفاده نمایید

اگر می خواهید به صورت اختیاری بیمه شوید باید یک سال سابقه کار داشته باشید .

برای کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنم مقالات زیر رو مطالعه نمایید:

شرایط قرارداد بیمه اختیاری در بیمه تامین اجتماعی

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری